Kerstfeest in Meeden!

Een koninklijk kerstfeest,

Woensdagavond 20 december was het feest voor alle kinderen van de Sjaloomschool in Meeden. Samen zingen, samen het kerstverhaal vertellen, luisteren naar elkaar om er zo samen een groot feest van te maken. Niet alleen voor en met elkaar, er werd ook gedacht aan kinderen ver weg. Kinderen die heel graag naar school willen maar niet kunnen, omdat ze geen rugzak, schriften, pennen, potloden, gum e.d. hebben. Zonder deze spullen kunnen ze niet meedoen op school. De kinderen van de Sjaloomschool weten wat het is om te delen, te geven om samen de kinderen in Roemenië te helpen. Heel veel spullen brachten ze mee naar het kerstfeest ………. zo wordt het een dubbel groot feest……nu in Meeden en straks de kinderen in Roemenië.
Bedankt kinderen, ouders en het team van de Sjaloomschool.