Zendingsreis 10-14 oktober

Zendingsreis van 10-14 oktober.
Aankomst in Debrecen en overnachting in Berettyoujfalu. 11 oktober: Bezoek aan Cornel Volosen in Valea lui Mihai (Roem). Cornel is verantwoordelijk voor drie gemeenten in Roemenië, waaronder de gemeente van Piscolt. Daarnaast is hij agrariër. Met Cornel zullen wij de oudsten van Piscolt ontmoeten. Via Mátészalka rijden we door naar de Ukraïne. ’s Middags zullen we daar een dienst meemaken. Overnachting in het zendingscentrum. 12 oktober: na het ontbijt rijden we terug naar Hongarije waar we ’s middags een dienst zullen meemaken in een nieuwe gemeente in Döge. Overnachting in Mátészalka. 13 oktober: voorgangersconferentie in Mátészalka. 14 oktober: terugreis.
"Er klopt iets niet"!het oorlogsterrein

....van harte welkom....

….van harte welkom….