Intensieve zendingsreis:

Gisteren ben ik terug gekomen van vier dagen Hongarije/Roemenië: Vrijdag hebben we bezoek aan vier dorpen in Roemenië met o.a. landbouwprojecten, gerenoveerde woningen, bezoek aan een zieke oma die zich heeft ontfermd over een weeskind en bekeken waar de leden van de gemeente van Piscólt samenkomen. Zaterdag: conferentie in Matészálka met ca. 50 voorgangers en ’s avonds een hebben we een openluchtdienst bezocht. Zondag: een dienst bijgewoond in een huiskring en een gemeente in Nyíregyháza. Zondagavond waren we uitgenodigd door de gemeente van Szamosszeg. Maandag hebben we bezoek gebracht aan de ernstig zieke moeder van een goede vriend en een dienst gehouden in Kiszujzallas. Daarna hebben we een voormalig Jehova getuige ontmoet die nu iedere week zes diensten leidt enz. Een reis, georganiseerd door Imre is zeer gevarieerd, verrassend en intensief.
muziekteam tijdens conferentie

gebed voor de conferentie

gebed voor de conferentie

twee kinderen tijdens de openluchtdienst

twee kinderen tijdens de openluchtdienst