Met korting de zending steunen

Winkel online via 1Korting.com en steun Stichting EU-Roma Nederland

Stichting EU-Roma Nederland werkt samen met online shopping platform 1Korting.com. Door deze samenwerking kunt u gratis Stichting EU-Roma Nederland steunen door online te winkelen bij uw favoriete webwinkels. Wanneer u via 1Korting.com een aankoop doet bij een webwinkel, dan gaat er namelijk vanuit 1Korting.com een donatie naar Stichting EU-Roma Nederland.

Hoe werkt dit? Via 1Korting.com kunt u winkelen bij honderden webwinkels, zoals de HEMA, AH, van Haren, Cool Blue.

Ook kunt u via 1Korting.com uw vakantie boeken bij online reisbureaus zoals easyJet, Expedia en Supersaver. Tot slot kunt u via de website toegangskaarten kopen voor wellness resorts, attractieparken, dierenparken en andere dagjes uit.

Wanneer u via 1Korting.com iets koopt of een boeking plaatst, dan wordt een percentage van uw aankoopbedrag gedoneerd aan Stichting EU-Roma Nederland. Hierdoor steunt u ons gratis. Bovendien vindt u op 1Korting.com duizenden aanbiedingen en kortingscodes, waardoor de kans zelfs groot is dat u kunt besparen op uw aankoop, boeking of reservering!

Hoe kunt u Stichting EU-Roma Nederland gratis steunen?

  1. Ga naar 1Korting.com en maak een account aan. Klik daarvoor eerst op ‘Inloggen’ en klik vervolgens op ‘Registreren’.
  2. Selecteer Stichting EU-Roma Nederland als goede doel dat u wilt steunen.
  3. Ga, op 1Korting.com, naar de pagina van het bedrijf waar u een aankoop wilt doen.
  4. Klik op één van de links die naar de website van het bedrijf leiden en doe uw aankoop.